Lapset ja perheet

Minun maailmankuvassani yksiselitteisesti oikean perhemallin määritteleminen ja arvottaminen on mahdotonta. Perhe on minulle yhteen kietoutuneiden yksilöiden välistä rakkautta, jonka eloisaan tanssiin voivat kuulua kaikki tanssiin tahtovat. 

Sinun perhekuvauksesi ei siis todennäköisesti muistuta edellistä kuvaamaani perhekuvausta. En etsi toistettavia poseerauksia, vaan aistin herkästi yhdessäoloanne ja pyrin sen avulla löytämään juuri teille sopivan tavan olla kuvissa.  

Lapsi- ja perhekuvaukset kanssani toteutetaan pedagogista osaamistani hyödyntäen, lapsen ehdoilla ja hänen tarpeitaan herkästi aistien.


Lapsi- ja perhekuvaus kanssani

Lapsi- ja perhekuvaus on tarkoitettu 6 kk täyttäneille lapsille ja heidän perheilleen. Kuvauksessa voidaan keskittyä ainoastaan lapsen ja/tai sisarusten kuvaamiseen tai koko perheen kuvaamiseen eri kokoonpanoissa.

(Huom! Esim. rippi- tai YO-potretit ainoastaan perhekuvauksen yhteydessä)A) Lapset ja perheet

Kuvausaika 45-90 min

Esikatselugalleriaan 30-60 kuvaa

Kuvat lunastetaan erikseen

139 €

     Kuvat yksittäin lunastettuna


15 €  / kpl

     Koko galleria

       vähintään 25 lisäkuvaa

200 €

B) Lapset ja perheet

Kuvausaika 45-90 min

Saat kaikki kuvat (30-60 kpl) valmiiksi editoituna - ei valinnanvaikeutta tai luopumista

289 €


Tämän saat minulta:

Suunnittelemme kuvauksen etukäteen yhdessä toiveidenne mukaisesti

Saat kirjalliset ohjeet, jotka auttavat kuvaukseen valmistautumisessa. Autan sinua esimerkiksi vaatevalinnoissa ja siinä, miten lapsia tuetaan kuvaukseen valmistautumisessa

Kuvaamme kiireettömästi studiossa tai miljöössä, kuvausrauhaa vaalien

Viimeistään kolmen viikon päästä pääset fiilistelemään omia kuvianne salasanasuojatussa nettigalleriassa, josta saat valita itsellenne ihanimmat kuvat kuvauspakettinne mukaisesti

Kuvauspaketteihin kuuluu aina mahdollisuus lisäkuvien lunastukseen - yhdestäkään kuvasta ei tarvitse luopua, jos et halua!

Saat laajat yksityiset käyttöoikeudet omiin kuviisi. Saat luvan jakaa kuvia rajattoman määrän esimerkiksi omissa some-kanavissasi sekä teettää kuvia kotiisi niin paljon kuin haluat