Pariskunnat

Parisuhde on yksi elämämme tärkeimmistä suhteista. Sen loimu heijastuu itseemme, ympäristöömme ja muihin sosiaalisiin suhteisiin täysin ainutlaatuisella tavalla. 

Rakastuminen toiseen on parhaimmillaan oman sisäisen maailman antamista toiselle, omaehtoisen yhteyden luomista rakkaimpaasi. Se on sekä uskallusta antautua voimakkaiden tunteiden vietäväksi että tietoista askellusta yhteisellä matkalla toivottuun tulevaisuuteen. Vain te yksin voitte tietää ja tuntea, millaista on olla juuri teidän parisuhteessanne.

Kuvani ovat keino taltioida jotain, mitä löytyy ainoastaan teidän väliltänne - rakkauden hehkua ja tunteiden tulisuutta, mutta myös tyyneyttä, haurautta ja herkkyyttä.


Pariskuntakuvaus kanssani

Pariskuntakuvaus on yhteinen kuvaushetki teille, rakastuneet, ystävät, kihlautuneet tai odottavat. Parikuvat voidaan myös liittää osaksi perhekuvausta - kerrothan toiveesi tämän suhteen kuvausta varatessasi.

(Huom! Hääkuvaustiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta)A) Pariskunnat

Kuvausaika 45-90 min

Esikatselugalleriaan 30-60 kuvaa

Kuvat lunastetaan erikseen

139 €

     Kuvat yksittäin lunastettuna


15 €  / kpl

     Koko galleria

        vähintään 25 lisäkuvaa

200 €

B) Pariskunnat

Kuvausaika 45-90 min

Saat kaikki kuvat (30-60 kpl) valmiiksi editoituna - ei valinnanvaikeutta tai luopumista

289 €


Tämän saat minulta:

Suunnittelemme kuvauksen yhdessä, jotta kuvista tulisi juuri teidän näköisenne

Saatte kirjalliset ohjeet, jotka auttavat kuvaukseen valmistautumisessa. Autan esimerkiksi vaatevalinnoissa ja siinä, millaisia asioita teidän kannattaa huomioida ennen kuvaukseen saapumista

Kuvaamme kiireettömästi studiossa tai miljöössä, kuvausrauhan muistaen

Viimeistään kolmen viikon päästä pääsette fiilistelemään omia kuvianne salasanasuojatussa nettigalleriassa

Kuvauspaketteihin kuuluu aina mahdollisuus lisäkuvien lunastukseen - yhdestäkään kuvasta ei tarvitse luopua, jos et halua!

Saat laajat yksityiset käyttöoikeudet omiin kuviisi. Saat luvan jakaa kuvia rajattoman määrän esimerkiksi omissa some-kanavissasi sekä teettää kuvia kotiisi niin paljon kuin haluat